.Index Actualitate

Contract de peste 16 milioane de lei, dorit de Pregoterm

Contract de peste 16 milioane de lei, dorit de Pregoterm. Pregoterm, societatea de gospodărire din Vulcan a vrut un contract în zona Hațeg. Societatea din Vulcan a contestat procedura organizată de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “Sistemul Integrat de Gestionare a Deșeurilor județul Hunedoara”.

“Prin contestaţia (…), înregistrată la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (…), formulată de SC PREGOTERM SA, (…), în calitate de Administrator, în cadrul procedurii de licitație deschisă, online, organizată în vederea încheierii contractului de servicii având ca obiect „Delegarea gestiunii serviciului de salubrizare în Zona de colectare 2 Hațeg” de către ASOCIAȚIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ ”SISTEMUL INTEGRAT DE GESTIONARE A DEȘEURILOR JUDEȚUL HUNEDOARA”, cu sediul în Deva, Piața Unirii nr. 9, clădirea MINVEST, județul Hunedoara, în calitate de autoritate contractantă, s-a solicitat remedierea documentației de atribuire, în sensul modificării/completării acesteia pentru înlăturarea motivelor de nelegalitate indicate în cuprinsul contestației”, arată documentele CNSC.

Numai că între timp, Pregoterm și-a retras contestația.

“În temeiul dispozițiilor art. 26 alin. (8) din Legea nr. 101/2016, Consiliul ia act de renunțarea la contestația formulată de SC PREGOTERM SA în contradictoriu cu ASOCIAȚIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ ”SISTEMUL INTEGRAT DE GESTIONARE A DEȘEURILOR JUDEȚUL HUNEDOARA””, arată documentele CNSC.

Contractul pe zona Hațeg are o valoare de 16,366,767.6 RON.

 

Monika BACIU

Pe aceeași temă:  

http://press-media.ro/pregoterm-contesta-un-contract-de-peste-120-de-milioane-de-lei/

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.