450.000 lei pentru manifestările culturale din Vulcan

Autoritățile locale de la Vulcan pregătesc manifestările culturale din acest an. Au fost incluse zeci de acțiuni în cadrul calendarului, iar suma alocată pentru acestea este de peste 450.000 de lei. 30 de acțiuni ar urma a se desfășura anul acesta la Vulcan.

“Suma totala care va fi propusă pentru aprobare Consiliului Local, va fi de 475.000 RON”, arată Florin Govor, consilier local independent la Vulcan.

Prima acțiune va avea loc chiar săptămâna viitoare, atunci când autoritățile locale se pregătesc pentru evenimentele dedicate Micii Uniri. “UnițI în cuget șI în simțiri” se numește acțiunea dedicată aniversării Centenarului MArii Uniri de la 1918. La fel ca în fiecare an, vor avea loc acțiuni de evocare a momentului Unirii Principatelor Române din anul 1859, parada militară, defilarea cu torțe pe Bulevardul Mihai Viteazu din localitate. Suma alocată evenimentului este de 2500 de lei. Autoritățile vulcănene au prevăzut cel puțin câte un eveniment pentru fiecare lună din acest an. Ședința în care se va decide dacă se alocă suma prevăzută va avea loc joi, începând cu ora 11:00.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.