.Index Actualitate Administratie

Locuri de joacă moderne pentru copiii din Lupeni

A trecut la fapte. Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, a promis, în urmă cu o săptămână, că va moderniza locurile de joacă pentru copiii din localitate. Acum, acesta pune în practică promisiunile făcute și trece la fapte. Mai exact, municipalitatea de la Lupeni achiziționează ansambluri de joacă moderne. Se achiziționează patru balansoare a câte două persoane, patru bucăți de complex de joacă, cu caracteristicile “Complex de joaca multifunctional pe structura din lemn compus din turn , scara urcare , ansamblu leagan  , sistem cataratori si tobogan dublu drept din PAFS (poliesteri armati cu fibra de sticla). Spatiul de securitate LxlxH = 8700x7640X4000 mm . Garantia acordata este de 24 luni”. Totodată, parcurile din Lupeni vor fi dotate șI cu patru “tobogane 2m cu platforma si hinta

Complex de joaca multifunctional pe structura metalica compus din platforma , scara urcare , ansamblu leagan  si doua tobogane drepte din PAFS (polieseteri armati cu fibra de sticla). Spatiul de securitate LxlxH = 6800x9000X2500 mm . Garantia acordata este de 24 luni”.

O comunitate sănătoasă se construiește urmând pașii firești. Astfel, și edilii lupeneni știu că viitorul depinde de copii, iar dacă aceștia au o dezvoltare armonioasă vor deveni adulți responsabili.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.