.Index Actualitate

Vetuța Stănescu: ”De fiecare dată, mă simt onorată să întâlnesc oamenii extraordinari de aici și să văd cum Hațegul înflorește”

Vetuța Stănescu:”De fiecare dată, mă simt onorată să întâlnesc oamenii extraordinari de aici și să văd cum Hațegul înflorește”.În acest weekend, în inima Țării Hațegului, s-a desfășurat una dintre cele mai așteptate sărbători locale: „Zilele Hațegului”. Evenimentul, care adună an de an locuitorii din zonă, dar și vizitatori din întreaga țară, a fost un prilej de bucurie, mândrie și comuniune. Orașul Hațeg a fost animat de o atmosferă vibrantă, iar festivitățile au transformat străzile și piețele într-o explozie de culoare și veselie.

La aceste eveniment important pentru comunitate a participat și deputatul Vetuța Stănescu, președintele PNL, care ținut să îl felicite pe primarul orașului Hațeg, Adrian Pușcaș, pentru dezvoltarea localității.

”Sărbătoarea hațeganilor este un prilej de mândrie pentru toți locuitorii din Țara Hațegului. Cu emoție am răspuns invitației primarului Adrian Pușcaș și a colegilor mei liberali din consiliul local de a fi împreună la “Zilele Hațegului”. De fiecare dată, mă simt onorată să întâlnesc oamenii extraordinari de aici și să văd cum Hațegul înflorește datorită devotamentului primarului nostru. Felicitări, Adrian Pușcaș, pentru tot ce faci pentru comunitate!”, spune deputatul Vetuța Stănescu, președintele PNL Hunedoara.

Zilele Hațegului continuă să fie o tradiție îndrăgită în Țara Hațegului, iar succesul acestui an nu face decât să întărească legăturile dintre locuitori și să creeze un sentiment de mândrie colectivă pentru orașul lor aflat în plină dezvoltare.