.Index Actualitate

Hațeg beneficiază de o investiție majoră pentru modernizarea drumurilor

Hațeg beneficiază de o investiție majoră pentru modernizarea drumurilor. Orașul Hațeg va beneficia de o investiție semnificativă în infrastructura sa, datorită unui nou contract de finanțare semnat de ministrul Adrian-Ioan Veștea. Contractul, parte a Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, vizează modernizarea drumurilor din zona centrală a orașului, având o valoare totală de 3.752.472,93 lei.

Această investiție va aduce îmbunătățiri considerabile în ceea ce privește condițiile de circulație și va contribui la dezvoltarea economică a Hațegului. Proiectul face parte dintr-o serie de inițiative menite să modernizeze infrastructura locală, inclusiv prin actualizarea rețelelor de apă, canalizare și distribuție a gazelor naturale.

Ministrul Veștea a subliniat că aceste măsuri sunt esențiale pentru stimularea economiei locale și reducerea disparităților socio-economice. „Prin aceste investiții, ne propunem să îmbunătățim calitatea vieții cetățenilor din Hațeg și să sprijinim dezvoltarea sustenabilă a regiunii,” a declarat ministrul.

”Primarul Hațegului, liberalul Adrian Pușcaș a semnat astăzi un contract de finanțare de 9.996.000 lei, cu ministerul Dezvoltării, pentru modernizarea străzilor din centrul orașului. Am susținut acest proiect și sunt sigură ca va fi implementat corect și în folosul cetățenilor, care au nevoie de străzi mai bune și mai sigure. Știm cu toții ca principalul pilon al dezvoltării unei comunități este o infrastructură rutieră modernă, iar această finanțare este deosebit de importantă. Felicitări, domnule primar Adrian Pușcaș, mulțumim pentru susținere, domnule Ministru Adrian Vestea”, arată deputatul Vetuța Stănescu, președintele PNL Hunedoara.

Modernizarea drumurilor din Hațeg va aduce beneficii directe locuitorilor orașului și va sprijini infrastructura necesară pentru un viitor prosper și bine conectat.