.Index Actualitate

Preşedintele CJH, întâlnire cu guvernatorul Rotary District

12186693_926418667446669_6550150746969526622_oPreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, întâlnire la nivel înalt. O delegaţie condusă de guvernatorul Rotary District 2241, Daniel Tănase, s-a întâlnit cu preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Adrian David. Scopul vizitei a fost legat de iniţiativele filantropice.

 

„Facem un periplu prin ţară, bifând întâlniri cu reprezentanţi ai autorităţilor publice locale. Ideea este de a reitera necesitatea unei colaborări strânse între noi şi entităţile statului şi obţinerea unui sprijin direct din partea acestora pentru a ridica anvergura acţiunilor de susţinere pe care Rotary le derulează în folosul comunităţii”, a precizat Daniel Tănase.

 

Adrian David, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara susţine “iniţiativele în care banul public sprijină excelenţa, fie că e vorba de sport, de cultură, sau de performanţă şcolară”

 

„Suntem un colaborator tradiţional al Clubului Rotary, am avut proiecte împreună, pentru că susţinem iniţiativele viabile în care banul public sprijină excelenţa, fie că e vorba de sport, de cultură, sau de performanţă şcolară”, a declarat Adrian David.

 

Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi reprezentanţilor diferitelor profesii din întreaga lume care consideră importantă asigurarea de servicii umanitare, care încurajează înalte standarde etice în toate domeniile de activitate şi ajută la menţinerea păcii, precum şi la stabilirea de relaţii de bună înţelegere între popoare.

Monika BACIU

FOTO FACEBOOK CJH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.