Daniel Calimandruc se alătură echipei lui Dan Marinescu

Daniel Calimandruc se alătură echipei lui Dan Marinescu. Un fostul lider de sindicat la EM Vulcan se alătură echipei lui Marinescu Dan. Daniel Calimandruc spune că Marinescu este singurul cu șanse reale să-l bată pe primarul în funcție, Gheorghe Ile.

”Nu stiu pe cine va scoate PNL până la urmă ca și candidat la Primăria Vulcan, însă oricine ar fi nu cred că ar avea șanse mai mari decât Marinescu Dan de a scoate mai multe voturi din zona anti Ile! Înțeleg că partidele au logica de a avea propriul candidat că ăsta e jocul politic dar la Vulcan dacă nu ne unim în jurul celui cu șansele cele mai mari riscăm încă 4 ani cu Gheorghe Ile la cârma Vulcanului. A unui Vulcan trist, depresiv, murdar și fără speranță. Cu un singur tur, pragmatic vorbind, Marinescu Dan este omul cu cele mai mari șanse să ne scape de Ile și a dovedit asta în 2016. Majoritatea vor să candideze doar pentru a-și negocia mai apoi funcții, în special pe cele de viceprimar și city manager, însa tot cu Ile primar nu se va schimba nimic! Dan a spus clar ca el vrea să schimbe cu adevarat ceva ca și în 2016 când a candidat doar pentru funcția de primar în ideea de a schimba ceva în bine. Îmi doresc un Vulcan dezvoltat, un oras pe care să-l iubesc iar Dan Marinescu este pregătit atât profesional cât și politic ca să schimbe cu adevarat fața Vulcanului. Din aceste motive m-am hotărât să mă alătur echipei lui și să-l susțin indiferent de unde va candida!”, a postat pe un site de socializare Daniel Calimandruc.

Dan Marinescu a candidat, ca independent, pentru funcția de primar al municipiului Vulcan și în anul 2016 atunci când s-a clasat pe locul secund.

Leave a Reply

Your email address will not be published.