Dorin Gligor a demisionat din PNL

Dorin-Gligor-4439

Dorin Gligor a demisionat din Partidul NAțional Liberal. Acesta a declarat că nmu se mai regăsește în formațiunea politică. Mai mult, Gligor susține că „Spun STOP unei construcții politice care a abandonat orice formă de obiectiv politic. Nu mă mai regăsesc în acest mod de a face politică!”

„Toate derapajele au fost sancționate de electorat. Dar electoratul ne-a dat un madat să facem opoziție. Astăzi facem o viermuială cu cei de la ALDE, o vasalitate față de PSD. Nu mă mai regăsesc în acest fel de a face politică. Am apreciat radiografia făcută de dl Orban, un partid care se macină din interior. E pentru prima dată în ultimii 20 de ani când nu am fost la Țebea. Am făcut-o atunci când partidul meu vota criteriile de integritate. Nu am știut că sunt o poveste. Colegii mei s-au dus acolo că a venit Orban. Avram Iancu a început lupta pentru drepturile poporului, nu pentru funcții. Cred în obiective politice. Din acest motiv spun STOP unei construcții politice care a abandonat orice formă de obiectiv politic. Nu mă mai regăsesc în acest mod de a face politică. Am crezut enorm în proiectul dreptei”,  a declarat Dorin Gligor, în cadrul unei conferințe de presă.

Președintele PNL Hunedoara, Lucian Heiuș spune că orice plecare este o pierdere pentru formațiunea politică, însă pe principiul “dragoste cu forța nu se poate”, spune că nu poate condiționa pe nimeni să stea undeva unde nu își găsește locul.

“Mie îmi npare rău de demisia și plecarea oricărui membru nal Partidului Național Liberal, dar un om care nu se mai regăsește într-o echipă, care nu își găsește locul alături de noi este liber să pornească pe un alt drum”, a declarat Lucian Heiuș, președintele PNL Hunedoara.

În urmă cu două săptămâni, un alt membru PNL a demisionat din partid. Ioan Ovidiu Popa, fost consilier județean a demisionat din PNL și la câteva zile mai târziu acesta a fost anunțat drept candidat al ALDE pentru Primăria Deva.

“Săptămâna trecut un membru și-a dat demisia, de fapt și-a pregătit plecarea la alt partid, iar pe domnul Dorin Gligor sunt curios în ce partid să îl regăsim cât de curând, cred că în PSD. Întotdeauna, în opoziție se produce o asanare a organizațiilor, oameni c are aleargă doar după funcții bine plătite pleacă, este greu să rămână în opoziție. Rămân, în schimb, oamenii devotați partidului și ideilor liberale, dar vin și alți oameni onești care vor să facă politică și vor să se implice în bunul mers al partidului și al țării, că de aceea facem politică”, a mai spus sursa citată.

Dorin Gligor a fost subprefect și prefect al județului Hunedoara, președinte al PDL – organizația județeană Hunedoara, co-președinte al PNL – Filiala Hunedoara.

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.