Elevii din Vulcan au început școala pe Bulevard

21616851_1471698299572454_1962745539_o

La Vulcan, școala a început pe Bulevardul Mihai Viteazu. Sute de copii, părinți și profesori au umplut la propiu Bulevardul Mihai Viteazul din Vulcan.

„Iată-ne astăzi la un început de an școlar, unul foarte important pentru noi toți. Începând de la elevi și până la pensionari, este important după ce anul trecut a fost centenarul Primului Război Mondial. Toți am simțit acele vremuri și în acest ans-au împlinit 100 de ani den la Mărășești, Mărăști și Oituz, unde și-au pierdut viața eroii neamului și așteptăm cu drag ca anul viitor să sărbătorim împlinirea a 100 de ani de la Unirea României, la Alba Iulia. Sunt trei evenimente și oare noi cum putem răsplăti sângele acestor eroi, care au murit pentru ca noi astăzi să fim liberi și voi să învățați în școli bine dotate și pregătite?”, le-a spus Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan, celor prezenți la eveniment.

La manifestările dedicate începutului de an școlar au luat parte și reprezentanții Inspectoratului Școlar.

„Fiecare început de an școlar este o sărbătoare pentru noi toți, dar și un moment de bilanț pentru că acum analizăm rezultatele copiilor și ale cadrelor didactice obținute la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale. Vreau să vă felicit pentru rezultatele obținute și vreau să precizez că numai cu muncă și responsabilitate pentru lucrul bine făcut veți reuși să asimilați cantitatea de cunoștințe necesară pentru a merge mai departe în învățământul superior, sau pentru a avea o meserie de  care societatea și comunitatea are nevoie ”, a spus inspectorul școlar adjunct, Lavinia Ilina.

După ceremonie, fiecare elev a plecat la școală, pentru că începe un nou an școlar, iar deschiderea festivă a fost doar startul pentru un nou pas important în viața comunității.

 

One Response to Elevii din Vulcan au început școala pe Bulevard

  1. Adina says:

    Numarul elevilor e in scadere, In schimb creste numarul profesorilor si a personalului auxiliar. Inspectoratul nu sesizeaza???

Leave a Reply

Your email address will not be published.