Fosta Policlinică din Lupeni va fi reabilitată

Fosta Policlinică din municipiul Lupeni va fi reabilitată. Aproape 400.000 de lei alocă autoritățile locale din Lupeni pentru lucrările de reparații, reabilitare și amenajare spații din clădire.

362.236de lei este valoarea contractului derulat pe fonduri europene prin Programul Operational Capital Uman.

Clădirea fostei stomatologii din Lupeni va fi transformată în centru comunitar. Investiția de peste 400 de mii de lei este inclusă în proiectul Bahtalo. Astfel, o clădire care în prezent se află în stare de degradare va fi redată circuitului în baza unui proiect cu finanțare europeană.

Proiectul prevede “reabilitare centru comunitar integrat în cadrul proiectului “Bahtalo! Împreună combatem sărăcia”. Valoarea totală a obiectivului de investiții este de 431.061 lei (TVA inclus). Termenul pentru finalizarea lucrărilor este de 12 luni. În opinia primarului municipiului Lupeni, acest proiect, pentru implementarea căruia Primăria Lupeni va avea la dispoziție fonduri nerambursabile de aproape 27 de milioane de lei (adică 270 de miliarde de lei vechi) este cel mai bun proiect de acest tip care a fost câștigat la nivelul Văii Jiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.