Haralambie Vochițoiu președintele ales al PMP Hunedoara

Haralambie Vochițoiu este președintele Partidului Mișcarea Populară, filiala județeană Hunedoara. Decizia a fost validată, astăzi, de conducerile celor două formațiuni politice de la nivelul județului, respectiv PMP și UNPR.

”Mulțumiri echipei mele de consilieri si celor peste 170 de parlamentari semnatari, ce au facut posibil ca acest proiect sa prindă contur! Ma bucur ca noul Partid Mișcarea Populara l – a îmbrățișat si Presedintele Traian Basescu l- a introdus pe lista de priorități!Acum sunt sigur ca victoria in alegeri a PMP va însemna realizarea acestui proiect pe cat de ambițios pe atât de necesar!”, apreciază Haralambie Vochițoiu.

Traian Băsescu, președintele PMP, afirmă parlamentarii partidului său vor face lobby pentru proiectele de interes național.

”Sunt câteva proiecte de lege depuse în Parlament asupra cărora grupurile parlamentare ale PMP vor insista să fie pe ordinea de zi, să între în dezbatere. Unul dintre ele îl consider extrem de important şi din experienţă proprie, şi anume legea care să stimuleze construcţia de creşe şi grădiniţe. Suntem o ţară cu o natalitate negativă şi, dincolo de indemnizaţiile care au crescut şi s-au dat mamelor, este obligatoriu să dezvoltăm un număr suficient de creşe şi grădiniţe pentru a stimula mamele să aibă copii”, a declarat Traian Băsescu la finalul Consiliului Executiv Naţional al PMP din 17 august.

Leave a Reply

Your email address will not be published.