Lopătarii redistribuiți la unităţile miniere

ceh Listele pentru noua rundă de angajări de la Complexul Energetic Hunedoara au fost definitivat. Toate cele 90 de locuri au fost ocupate, iar în curusl acestei săptămâni, persoanele selectate îşi vor face vizita medicală. „Toate cele 90 de locuri sunt ocupate, dar s-au completat în felul următor: din primii 90 picați în primăvară, au depus cerere 80 de doritori să lucreze, 10 nu. Lor le-am trimis și scrisoare recomandată acasă, prin care i-am anunțat că până în data de 20 octombrie să vină la sediul CEH să depună cerere. Dacă nu au venit, am considerat că a refuzat locul de muncă. Am așteptat data de 20, după care am luat lista în continuare, de la nr. 91, cu încă 10 băieți și am găsit. În dimineața zilei de miercuri am definitivat cele 90 de locuri, prin împărțirea celor 90 de doritori pe cele 4 unități miniere. Respectiv, 15 la Lonea, 40 la Livezeni, 20 la Vulcan și 15 la Lupeni”, a declarat Nicolae Drăgoi, directorul general adjunct al Complexului Energetic Hunedoara.

Probleme au existat în ceea ce priveşte redistribuirea tinerilor care şi-au depus dosarele. Potrivit conducerii este nevoie de personal pentru minele din cadrul Diviziei Miniere

„Avem 55 de dosare pentru ca oamenii să iasă la pensie. Vom continua aceste angajări. Cred că și anul acesta, dar, mai cu siguranță, din luna ianuarie a anului 2015”, a mai subliniat sursa citată. Anul acesta a mai avut loc o primă rundă de angajări. 75 de tineri au fost selectaţi în luna mai pentru a lucra în subteran.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.