(PE) Andrei Perneș: ”După 16 ani orașul Uricani merită mai mult”

(PE) Andrei Perneș: ”După 16 ani orașul Uricani merită mai mult”. Candidatul pentru funcția de primar al orașului Uricani, Andrei Perneș, îi îndeamnă pe pe locuitorii localității să iasă la vot în data de 27 septembrie pentru că doar în acest fel se poate produce o schimbare în Uricani. Acesta este de părere că în momentul de față există o șansă foarte mare în a produce o schimbare.

”Sunt convins că avem o șansă uriașă să câștigăm alegerile locale din Uricani! Deși este o campanie grea și atipică am muncit în fiecare zi ca oamenii să dea șansă unei schimbări de perspectivă în orașul nostru. Suntem foarte bine primiți, oamenii sunt dezamăgiți de actuala conducere a administrației publice locale și receptivi la mesajul nostru. Mesajul meu este să ieșim la vot în data de 27 septembrie, numai împreună putem produce schimbarea! #După16AniOrașulUricaniMerităMaiMult”, a declarat Andrei Perneș candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Uricani.

Mai mult decât atât Perneș mai spune că ar fi păcat, după o campanile electoral atât de grea, ca oamenii să stea în casă și să nu iasă la vot.

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara Executat de SC MCB PRESS-MEDIA SRL-D
CUI 21200012

Leave a Reply

Your email address will not be published.