(PE) Marcel Ciolacu îl susține pe Lucian Resmeriță pentru încă un mandat de primar

(PE) Marcel Ciolacu îl susține pe Lucian Resmeriță pentru încă un mandat de primar. Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, s-a aflat în municipiul Lupeni pentru a-l susține pe Lucian Resmeriță pentru încă un mandat de primar în fruntea administrației locale.

În cursul acestei zile, președintele PSD, Marcel Ciolacu, alături de Vasile Dîncu, dar și președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, s-au aflat la Lupeni. O mulțime de oameni i-a întâmpinat pe social-democrați pentru a-și arăta susținerea față de Lucian Resmeriță, dar, implicit, și față de partidul din care acesta face parte.

”Aici sunteți mai implicați în campania electorală și în politica națională. Valea Jiului a fost și rămâne cea mai afectată zonă din țară după Revoluția din 1989. Toți parlamentarii PSD ai județului Hunedoara au venit lună de lună la comisii pentru ca locuitorii Văii Jiului și nu numai să poată beneficia de legile făcute de ei. Pentru toate aceste lucruri eu vă rog să susțineți atât la județ cât și pentru primărie, echipa PSD. Doar dacă vom avea o echipă sudată care să conducă atât la nivelul județului cât și la nivel local, doar în acest fel pensia dumneavoastră, viitorul dumneavoastră, confortul copiilor în școli și grădinițe va fi asigurat. Împărțirea puterii în județ ar duce la o rupere între administrația județeană și cea locală. Vă rog să vă mobilizați și peste o săptămână să mergeți la vot și să rămâneți uniți în jurul acestui primar. Eu vă promit că tot ceea ce ține de mine, de toată echipa de la București, voi face pentru ca nicio mină din Valea Jiului să nu se mai închidă. Este cazut ca orice guvern ar exista să investească în Valea Jiului. Sunt ferm convins că organizația care va câștiga alegerile în județul Hunedoara este cea a Partidului Social Democrat”, a declarat Marcel Ciolacu președintele Partidului Social Democrat.

Lucian Resmeriță, primarul în exercițiu al municipiului Lupeni și candidatul Partidului Social Democrat pentru încă un mandat în fruntea localității susține că formațiunea politică din care face parte a adus numai lucruri bune pentru comunitatea din Lupeni, dar și pentru întreaga țară. Lucian Resmeriță se consideră, pe bună dreptate, un om al faptelor. De când acesta este primar, lucrurile s-au schimbat vizibil.

”Astăzi este o zi special pentru Lupeni și o zi specială pentru mine ca și primar. Sunt foarte bucuros că azi alături de mine și de echipa mea este președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, alături de colegii dumnealui. Astăzi pensionarii din Valea Jiului au pensiile mărite datorită președintelui Ciolacu și implicit Partidului Social Democrat. Astăzi locuitorii din Valea Jiului și nu numai se pot bucura de legea inițiată de Cristian Resmeriță, pentru a ieși la pensie cu doi ani mai repede. Am fost sprijiniți de la București întotdeauna de guvernele PSD și am reușit să facem foarte multe lucruri cu banii pe care ni i-au alocat. Am reușit prin CNI să avem trei finanțări mari pentru dezvoltarea municipiului Lupeni. Doresc să-i transmit un mesaj președintelui Ciolacu și anume în zona noastră respectul față de Partidul Social Democrat este unul foarte mare. Eu fac campanie în fiecare zi și sunt considerat primarul faptelor și toate lucrurile în așa fel să dovedim că se poate”, a declarat Lucian Resmerță candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Lupeni.

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara Executat de SC MCB PRESS-MEDIA SRL-D CUI 21200019

Leave a Reply

Your email address will not be published.