Se judecă cu ministerul și CEH pentru schimbarea din CA

319-damureanu 5

Fostul membru al CA de la CEH, Ringo Dămureanu, este chemat în fața instanței. Acesta a acționat în judecată Ministerul Energiei, dar și Complexul Energetic Hunedoara pentru faptul că a fost înlocuit din Consiliulul de Administrație al societății.

„Se citează reclamantul cu menţiunea de a timbra capătul de cerere privind despăgubiri, cu taxa judiciară timbru în cuantum de 560,50 lei, cf.OUG 80/2013, fiind o cerere evaluabilă în bani. De asemenea, se citează şi cu menţiunea de a ataşa dovezile privind realizarea procedurii prealabile în ceea ce priveşte capătul de cerere referitor la contestarea Ordinului M.E.nr.088/02.05.2017, conform dispoziţiilor art.7 din Legea contenciosului”, arată soluția instanței.

Ringo Dămureanu a fost revocat din Consiliul de Administrație al CEH în data de 3 mai. În locul acestuia fusese numit la acel moment Alexandru Prepeliță. La rândul său și acesta a fost revocat din calitatea de membru al CA, în locul său fiind numit Mihael Melczer, fost director general al CEH.

 

Monika BACIU

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.