Șerban Copoț vine în Straja în tabără

Șerban Copoț vine în Straja în tabără. Straja este asaltată de copii și tineri nu doar iarna, ci și vara. Stațiunea montană din Valea Jiului găzduiește, pe timpul verii, tot felul de tabere, pentru copii supraponderali, tabere de biciclete sau tabere pentru exploratori. Această ultimă categorie vine cu surprize, dar și cu vedete. Șerban Copoț, fost membru al trupei Animal X, organizează o tabără pentru copii în stațiunea montană Straja.

“Zilele astea am fost la Straja (HD) pentru a mai pregăti din lucrurile pentru Tabăra Exploratorilor. Sunt foarte încântat de ce se va întampla acolo! Va fi cea mai grozavă tabără, EVER! În poze apare doar o mică parte din echipă. Mai sunt alți 12 animatori, 5 experți în tehnici de explorare, psiholog, medic”,  scrie Șerban Copoț pe pagina sa de socializare.

Peste 1000 de părinți și-au înscris copiii în tabăra exploratorilor, însă doar 80 de micuți vor petrece în Straja. Micul  explorator va descoperi natura, va deveni mai sigur pe el, mai puternic și mai încrezator.

“Respectând natura și viețuitoarele în habitatul lor, copilul vostru va învăța să se simtă una cu pădurea, cu sunetul ploii și mirosul de aer curat. Îl vom învăța să-și dezolte spiritul de echipă și să-și ajute camaradul la nevoie, cum să se orienteze în spațiu și cum să iubeasca mediul înconjurator. Am pregatit deja multe jocuri și alte activități specifice unei tabere dintr-o zona muntoasă”, mai spun organizatorii.

Șerban Copoț este recunoscut pentru toate acțiunile sale de protejare a naturii, dar și pentru toate drumețiile și activitățile în aer liber pe care le realizează frecvent alături de familia lui. Cartea sa, “Manualul Exploratorului” le este dedicată atât copiilor, cât și părinților care își doresc să descopere magia care se petrece în zonele verzi, unde natura își urmează cursul natural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.