Telegondola din Straja va funcționa

Consilierii locali de la Lupeni au ajuns la un consens în ceea ce privește tarifele ce vor fi practicate la telegondola ce duce spre stațiune. Astfel, telegondola va funcționa, iar un weekend pe lună, elevii și studenții vor plăti 15 lei, iar în celelalte weekenduri prețul va fi de  lei.

“Am ajuns la un consens in Consiliul Local Lupeni pentru binele localitatii! In sedinta de indata a Consiliului Local Lupeni, de astazi, am ajuns la un consens, amendamentul consilierilor PNL a fost acceptat si tariful telegondolei in vacantele elevilor si studentilor, de sarbatorile legale si in weekend, NU creste la 15 lei. Tariful ramane 10 lei, cu exceptia unui weekend in fiecare luna  (28 decembrie-3 ianuarie , 6-7 ianuarie, 3-4 februarie), cand pretul este 15 lei. Copiii pana in 6 ani, insotiti de parinti, au acces gratuit. Vizitati Straja, cea mai frumoasa statiune din Romania, va bucurati de preturi accesibile si conditii moderne!”,  spune Cristian Roșu, consilier local PNL.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță apreciază că proiectul de hotărâre vizează dezvoltarea stațiunii montane.

“Activitatea în stațiunea Straja a fost deblocată! Consiliul Local al Municipiului Lupeni a adoptat astăzi Proiectul de Hotărâre care vizează dezvoltarea Domeniului Schiabil Straja Lupeni. 

Telegondola va funcționa în acest weekend”,  spune Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.