Toți angajații CEH ar trebui testați pentru COVID-19

Toți angajații Complexului Energetic Hunedoara ar trebui testați pentru COVID-19. Președintele Sindicatului Muntele, Darius Cîmpean, cere testarea tuturor salariaților societății. Este o societate unde nu toate recomandările specialiștilor pot fi respectate, iar cei circa 4500 de angajați sunt expuși unor riscuri.

”Am cerut prin adresa conducerii CEH, prefectului și ministrului Economiei ca angajații CEH sa fie testați pentru identificarea simptomelor COVID 19. Testarea se poate face și cu termometre cu infraroșu, care sa fie achiziționate pentru fiecare sucursală, unde angajații sa fie testați. Această solicitare vine ca urmare a faptului ca angajații CEH, datorită Decretului care a instituit starea de urgență, trebuie să vină zilnic la serviciu”, a declarat președintele Sindicatului Muntele, Darius Cîmpean.

De altfel, Darius Cîmpean, președintele Sindicatului Muntele se află în autoizolare la domiciliu, după ce soția acestuia a fost contact direct cu un pacient confirmat cu coronavirus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.