.Index Actualitate Politica

(PE) BĂ, SE mișcă Hunedoara!

Sunt Haralambie Vochiţoiu şi în urmă cu 4 ani ţi-am cerut încrederea să lupt pentru Hunedoara. Anii au trecut. Astăzi, în faţa ta, stă activitatea mea. Cifrele nu mint. Am muncit cât alţi patru parlamentari hunedoreni la un loc. Am curaj să te privesc în ochi, fiindcă nu ţi-am înşelat aşteptările.

Pentru mine şi pentru echipa mea nu reprezinţi doar un simplu vot. Şi nu te grăbi să spui că sunt vorbe goale ale unui politician aflat în campanie electorală. Decât să nu faci nimic şi mâine să regreţi, mai bine luptă alături de mine şi de echipa mea să înfrângem sistemul care a sufocat judeţul Hunedoara.

Nu fi egoist, nu te mulţumi cu puţin, copiii noştri nu pot astăzi lupta pentru ziua de mâine. Eşti obligat şi tu, dar şi echipa mea, să o facem pentru ei.

Nu te lăsa manipulat, cere argumente, cere fapte, cere dovezi! Întoarce foaia şi stai cu faţa la viitor! Întoarce-le vorba tuturor celor care te mint de atâta amar de timp!

Stim amândoi, şi eu şi tu, că fiecare OM are calități, așa cum fiecare OM are defecte. Și EU sunt OM ca tine. Sunt om în fiecare zi, nu numai din patru în patru ani. Cere-mi socoteală dacă ţi se pare că nu fac ce trebuie, dar nu-mi cere să spun ca tine dacă ştiu că adevărul este altul. Nu avem dreptul să ne minţim reciproc, fiindcă minciuna şi ipocrizia ultimilor 26 de ani au transformat românii în emigranţi în ţara lor.

În 11 decembrie, luptăm împreună pentru judeţul nostru, pentru România!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Vă mulțumesc, dragi hunedoreni!

Luptăm pentru:

  • maxim 300 de parlamentari;
  • legea primului loc de muncă pentru tineri;
  • a XIII-a pensie;
  • statutul personalului feroviar;
  • înăsprirea pedepselor pentru cei care maltratează și ucid fără drept animale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.