(PE) Comunicat de presă PNL Hunedoara

PCR-ul demola biserici, Laurentiu Nistor un ateu in cautarea divinitatii!

Intr-o tara democratica a avea venituri legale, pentru care platesti impozite si taxe, inseamna ca sunt si morale. Intr-o tara pe care tovarasul Laurentiu Nistor o vrea comunista, intr-un judet pe Hunedoara pe care il vrea sarac si corupt ca Teleormanul, a avea venituri legale inseamna un delict. E greu de inteles pentru mine, cu toata ingaduinta postului Craciunului, cum un om ca tovarasul Nistor a ajuns in fruntea unui judet si cum un asemenea mediocru reuseste sa faca judetul Hunedoara de rusine de fiecare data cand deschide gura! Meseriile de tractorist si drujbist sunt meserii frumoase, insa Nistor a ajuns sa le murdareasca prin comportamentul sau grobian. Ultimele inregistrari aparute in presa locala arata foarte clar ca tovarasul Nistor nu se poate debarasa de metehnele staliniste pe care le-a invatat foarte bine, de la comunistii care dusmaneau preotii si ii bagau in puscarii!  

Inteleg frustrarile unui om ajuns la varsta pensionarii, om care si-a finalizat studiile la batranete! Inainte comunistii isi scoleau activistii la „Stefan Ghiorghiou”, acum ii scoleste la facultati de pension. Tovarase Nistor inteleg ca din cauza lipsei de studii nu ai ajuns niciodata intr-un consiliu de administratie sa intelegi ce inseamna sa faci o privatizare de 650 de milioane de euro, cum am facut eu cu Ford. Cu toata prietenia iti spun ca pentru a ocupa un asemenea post, in primul rand trebuie sa stapanesti limba romana, pe care dumneata o ucizi de fiecare data cand vorbesti. Si iti mai trebuie cunostiinte de limbi straine, evident nu de rusa. Dar si o experienta economica, pentru ca aici vorbim de privatizare si nu de colectivizare. Si nici de colhoz!

Stimate si mult iubit tovaras, nu inteleg cum un om la varsta dumneavoastra inaintata poate sa minta cu nerusinare! Ati mintit cand ati spus varstinicilor ca mergeti in Parlament sa le majorati pensiile! Ati majorat impreuna cu prietena dumneavoastra, doamna deputat Intotero, doar pensiile nesimtite ale parlamentarilor! Adica a dumneavoastra si a lui Intotero. Ati promis locuri de munca si ati mintit! Nu ati facut locuri de munca pentru hunedoreni! Ati facut totusi doua exceptii. Locuri de munca pentru fiica si ginerele dumneavoastra, pe care i-ati angajat la cabinetul parlamentar. Iar prietenul Rasmerita a invat de la „tatucul” Nistor si si-a angajat fratele la cabinet! Asa intelegeti voi coumunistii sa creati locuri de munca. Pentru voi si familiile voastre! Desi pozati ca fiind un om sarac si cinstit ca Ion Iliescu, o simpla lecturare a declaratiei de avere imi da dreptul sa spun din nou ca mintiti. Am mari indoieli ca ati dobandit-o din salariul de primar! Mai cred tovarase tractorist ca era un moment bun sa clarificati in fata hunedorenilor acuzatia ca ati ciripit la Securitate. Desi ma indoiesc ca ati fost in stare, avand in vedere ca duceti o lupta colosala cu limba materna. M-as fi bucurat tovarase Nistor sa dati si un mesaj tinerilor din partidul dumneavoastra sa creada in Romania! Cum sa creada cand dumneavoastra, la varsta venerabila a pensionarii, vreti sa mergeti din nou in parlament sa va mai votati o pensie speciala pentru batranete? De cand ati ajuns in consiliul judetean nu ati fost in stare sa faceti macar un singur lucru bun pentru hunedoreni. Ati dat spectacole prin spitale ca sa schimbati directorii liberali cu cei pesedisti.Si ati aruncat cu ura pe liberali toate relele din lumea asta. Chiar si pentru vremea de afara. Tovarase nu ai fost nici macar in stare sa intretineti si sa vopsiti ce a facut Adrian David! Mult stimate si iubit tovaras cred ca trebuie sa le spui oamenilor din Hunedoara de ce vor platii dublu pentru deseuri, din cauza incompetentei tale si a oamenilor din jurul tau! Ca un barbat ce esti tovarase, incerci acum disperat sa arunci vina pe primari, carora le cersesti bunavointa la vot.

Stiu ca disperarea te cuprinde tovarase! Sper ca atunci cand te-ai pictat in biserica pe pereti te-ai gandit la ajutorul divin. Inregistrarile facute publice de presa din Deva imi confirma ca lucrurile s-au schimbat si pentru tine. Daca un comunist ateu, adept al unui regim comunist care darama biserici, crede azi in ajutorul lui Dumnezeu, inseamna ca incepti sa inveti cainta! E un lucru bun! Cat despre moralitate mult stimate si iubit tovaras, ca om care respecta pe cei cu parul alb in cap, imi permit sa iti dau un sfat amical ”Nu vorbi de funie in casa spanzuratului!”. Prietenii stiu de ce!   

  Florin Roman, presedinte PNL Hunedoara

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.