(PE) Paul Crașovean: ”Suntem mai mulţi decât v-aţi putea imagina”

Paul CRAȘOVEAN, candidatul pentru Senat din partea Partidului Mișcarea Populară: ”Suntem mai mulţi decât v-aţi putea imagina. Hunedoara va rămâne judeţul nostru”

Paul Crașovean este candidatul Partidului Mișcarea Populară Hunedoara pentru Senatul României.

”Uitaţi-vă doar de jur împrejurul dumneavoastră, în municipiul Hunedoara! Câtă producţie mai respiră prin plămânul care a fost o dată „oxigenul” acestui judeţ? Pentru municipiul Hunedoara, pentru judeţul Hunedoara, vorbeşte istoria locală, tradiţia locală. Noi ce facem? Noi care vedem cu ochii raţiunii pe ce călcăm, de ce acceptăm să călcăm în picioare viitorul hunedorenilor? Eu vin să vă chem alături de mine şi echipa mea pentru a ne asuma lupta pentru speranţa zilei de mâine a Hunedoarei. Orice minut contează, orice idee, orice suflet contează în economia judeţului”, susține Paul Crașovean, candidatul PMP Hunedoara.

Paul Crașovean este decis să lupte pentru a vă arăta că Hunedoara are alternativă: umană şi economică.

”Poveştile cu feţi-frumoşi şi ilene cosânzene sunt pentru copii. Oamenii mari au obligaţia să lupte pentru ca aceste poveşti să devină realităţi pentru copiii lor. Hunedoara este judeţul în care speranţa pentru viitor va rămâne vie tocmai prin noi. Mă simt încă atât de tânăr. Am puterea să flutur steagul judeţului Hunedoara până când generaţiile următoare sunt pregătite să preia ştafeta. Observaţi cum industria a dispărut rând pe rând? Cei care ar fi avut obligaţia să intervină nici măcar nu ne-au cerut ajutorul.  Ei nu au avut curajul să ne adune într-o echipă pentru a ne apăra dreptul de a trăi decent, de a ne asigura confortul zilnic. Nu au mişcat un fir de praf. Aveți încredere că suntem mai mulţi decât v-aţi putea imagina. Hunedoara va rămâne judeţul nostru”, afirmă Paul Crașovean

Paul Crașovean este inginer și locuiește în municipiul Hunedoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.