(PE) Petre Nica: Crede în tine

Nu ești o cifră, ești motorul de care România are nevoie.

Partidul Mişcarea Populară are o echipă pentru care vorbesc oamenii. Pentru ei vorbeşte experienţa profesională.

Petre Nica este candidatul PMP care ocupă locul întâi pe lista pentru Senatul României.

„Am curaj să continui lupta pentru Hunedoara. Hunedoara nu este doar un judeţ pe harta României. Hunedoara este judeţul care mi-a dat identitatea, este judeţul care mi-a indicat scara valorilor umane. Este judeţul faţă de care am mă simt obligat să lupt pentru a-i plăti investiţia în ceea ce sunt. Cea mai dură luptă este cu tine însuţi – să crezi în tine când toţi ceilalţi încearcă să-ţi slăbească puterile. Pentru că eşti puternic atunci când toţi ceilalţi îţi descurajează acţiunile, iar tu continui lupta. Este exponenţial să rămâi OM atunci când toţi ceilalţi vorbesc în numele tău, însă ecoul adevărului nu poate fi amuţit”, spune Petre Nica.

Nica a venit alături de echipa PMP pentru a continua lupta pentru Hunedoara.

„DA, am avut curaj să stau faţă în faţă cu adevărul votului dat de puterea alegerilor uninominale. DA, am avut curajul să spun, timp de 3 ani, NU imixtiunilor politice în zona competenţelor administrative. DA, am avut curajul să înţeleg că trebuie să trec în etapa viitoare a carierei mele şi să contribui la o construcţie solidă pentru judeţul Hunedoara. Vreau şi pot să susţin mişcarea judeţului Hunedoara pe un alt palier de dezvoltare. De aceea, politica nu trebuie să rămână un sector intangibil. Politicul şi politicienii trebuie să devină mecanismele de bază ale vehiculului numit ţară. … deci lupta continuă, pentru că HUNEDOARA SUNT ŞI EU! HUNEDOARA SUNTEM NOI! Noi toţi cei care credem în autenticitatea, valoarea şi viitorul acestui judeţ!”, susţine Petre Nica.

Petre Nica a fost preşedintele Sindicatului Muntele, organism sindical din care şi-a dat demisia când a observat că soluţiile pentru zona energetică din Hunedoara pot fi date doar de Parlamentul României.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.