(PE) PNL Vulcan pol de unitate al liberalilor din Valea Jiului

Vineri 2 Decembrie, birourile politice ai liberalilor din toată Valea Jiului s-au adunat la Vulcan unde au fost vizitați de Ludovic Orban unul din liderii liberali marcanți ai PNL.

Alături de Ludovic Orban a venit la Vulcan și președintele PNL Hunedoara, Florin Roman care a venit la Vulcan pentru a-și arăta susținerea față de noua conducere a PNL Vulcan și a președintelui Dan Marinescu.

Prin întâlnirea de vineri, Marinescu a transmis semnalul de unitate între organizațiile din Valea Jiului, mulțumindu-i totodată lui Ludovic Orban pentru că a revenit la Vulcan și că este alături de liberalii din Valea Jiului

“Multumesc domnului Ludovic Orban că a revenit alături de noi la Vulcan cât și domnului președinte Florin Roman pentru susținerea acordată. Ne-am adunat printre altele aici și pentru a transmite un semnal de unitate cârcotașilor care susțin contrariul și să le arătăm că uniți suntem mai puternici iar asta pe ei îi sperie. PNL este tot mai aproape de cetățeni și asta se resimte în toată Valea Jiului. Trebuie să forțăm aducerea de investitori în Valea Jiului, chiar dacă adversarii noștri politici, din PSD,nu vor acest lucru. Oamenii trebuie să înțeleagă că numai printr-o creștere economică reală putem mari atât pensiile cât și salariul minim și nu prin ajutoare sociale. Oamenii trebuie să știe că PNL a dublat alocațiile pentru copii și a mărit indemnizațiile pentru mame, lucruri deja concrete și resimțite în rândurile românilor și oamenii trebuie să știe că PNL dorește scoaterea impozitării pensiilor impusă și votată de PSD, pentru că nu este normal să pui impozit pe impozit. România Înainte!”, a declarat Dan Marinescu președinte PNL Vulcan.

Liberalii au continuat cu strategiile de campanie pe care Marinescu nu a dorit să ni le facă publice însă a spus că PNL va termină o campanie curată în limita bunului simț și că nu vor să mintă lumea cum fac cei din PSD ci ei, liberalii doresc să vina în față oamenilor cu lucruri concrete.

În 3 luni de zile de când Dan Marinescu a preluat președenția organizației PNL Vulcan, s-a simțit acest fapt și în comunitatea locală cât și în rândurile liberalilor care sunt tot mai mulți de la o zi la altă iar în Consiliul Local opoziția liberală este simțită la fiecare ședința. Marinescu a promis o politică liberală pentru cetățeni și asta a făcut până acum. În ultima ședința de Consiliu Local a fost prezent însuși Dan Marinescu care a participat la validarea noului consilier liberal dar a și îndemnat consilierii liberali să susțină intervențiile vulcanenilor în privință termoficării pentru locatarii din blocurile G8 și G10, instituțiilor de învățământ cât și a părinților ce au venit că să audă chiar de la primar de ce nu le este permis copiilor lor, contra cost, firește, să-și tină antrenamentele în sală de sport din Cocoșvar, în timp ce alții își desfășoară deja activitatea acolo.

Prin acestea cât și prin intervențiile consilierilor PNL din ultimele 3 luni de zile putem spune că Marinescu este un lider politic care a resuscitat organizația locală vulcaneana dar mai rămâne de văzut dacă și vulcanenii vor aprecia această schimbare în bine la votul din 11decembrie. Mai mult decât atât filială PNL Vulcan îl susține pe Adrian David pentru funcția de senator.

Leave a Reply

Your email address will not be published.