.Index Actualitate Administratie

Administrator pentru bazinul şcolar

IMG_20141113_111138Administraţia locală de la Petroşani organizează concurs pentru ocuparea mai multor funcţii în cadrul bazinului didactic. Astfel, este nevoie de un administrator, dar şi de alte trei persoane care vor fi încadrate pe diferite funcţii.

 

“În cadrul compartimentului bazin didactic din cadrul SPADPP în data de 26 şi 28 ianuarie 2015 va avea loc concursul pentru ocuparea a patru posturi. Dosarele se depun pînă în data de 14 ianuarie pînă la ora 15. Posturile care urmează să fie scoase la concurs sunt de administrator de bazin, salvamar, îngrijitor şi inginer electromecanic. Conditile de participare la concurs sînt afişate aţă la sediul primăriei, la fişier cît şi pe site. Conditile sunt, pentru postul de administrator, salvamar şi îngrijitor, studii medii, liceale sau profesionale iar pentru postul de inginer eletromecanic trebuie să aibe studii superioare pentru că este o activitate mai complexă pentru că totul este automatizat”, a declarat Daniel Vişan, director executiv în cadrul SPADPP Petroşani.

 

Oficialii Primăriei speră ca aceste posturi să fie ocupate, iar în caz contrar ne explică ce se va întîmpla.

 

“În cazul în care nu se vor ocupa se va relua procedura de concurs, vor fi publicate din nou, practic se va relua toată procedura. Nu va afecta funcţionarea bazinului, momentan sînt persoane detaşate de la alte compartimente care se ocupa de buna funcţionare a bazinului pînă în momentul de fata”, a mai subliniat sursa citată.

 

 

 

Concursul constă în 3 etape succesive şi anume selecţia dosarelor de înscriere, probă scrisă şi interviu. Concursul se va organiza la sediul Primăriei Municipiului Petroşani în data de 26.01.2015, ora 10.00 proba scrisă, iar interviul în data de 28.01.2015.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.