.Index Actualitate Politica

(PE) Bianca Timiș: “Pentru mine nu există NU”

Bianca TIMIȘ, candidatul PMP pentru Senatul României: ”Pentru mine nu există NU. Ştiu că se poate, la fel de bine cum ştiu şi că trebuie să pot”.

Bianca Timiș este din Țara Hațegului și candidează din partea Patidului MIșcarea Populară Hunedoara la Senatul României.

”În anul 2011, cifrele indicau 236.288 de femei în judeţul Hunedoara. Eu sunt una dintre acestea. Unu poate părea o minoritate absolută, însă devine majoritate clară atunci când este aşezat pe forţa adevărului spus de sufletul unei mame. Iar sufletul unei mame este oglinda vie a vieţii. Întotdeauna oglinda mi-a fost un bun partener.  Ea îmi este fidelitate. Ea îmi evidenţiază liniile importante ale vieţii. Ea m-a învăţat că o femeie este izvor de putere pentru cei din jur.  Şi când vorbesc de putere nu mă refer nicidecum la forţa braţelor. Eu ştiu că braţele unei femei dau greutatea vieţii. Ele cântăresc cât educaţia celor şapte ani de acasă.  Ceilalţi ani depind de un început corect. Iar o femeie, una puternică, nu trăieşte la voia întâmplării. Paşii ei sunt calculaţi printr-o politică a educaţiei bine însuşite. Educaţia bunului simţ”, spune Bianca TIMIȘ.

Bianca Timiș  a intrat în politică tocmai pentru că insistă să creadă în coerenţa politicului.

”DA, cred în politică.  De aceea sunt astăzi aici.  Pentru mine nu există NU. Ştiu că se poate, la fel de bine cum ştiu şi că trebuie să pot. Am puterea să împart cu politica spiritul dedicat care îmi este carte de căpătâi. Şi voi lupta pentru ca vocea judeţului Hunedoara, vocea hunedorenilor, să reprezinte o majoritate. Majoritatea bunului simţ”, mai spune Bianca TIMIȘ:

Bianca Timiș este om de afaceri și un bun cunoscător al județului Hunedoara.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.