.Index Actualitate Politica

Adrian David va reprezenta Valea Jiului, din partea PNL, la alegerile din luna decembrie

În urma unei conferințe de presă care a avut loc în această seară la sediul PNL Petroșani, la invitația președintelui PNL Petroșani Tiberiu Iacob Ridzi, au fost prezentați o parte dintre viitorii candidați la alegerile care vor avea loc în luna decembrie.

Din echipa propusă de PNL Hunedoara pentru a candida în alegerile generale din decembrie, au mai fost prezenți astăzi la Petroșani:

Dorin Gligor, fost prefect al județului Hunedoara, fost vicepreșdinte al Consiliului județean și om cu o bogată experiență în politică și administrație, dar și un om corect, vertical.

Mircea Goia, actualul primar al orașului Hațeg, fost polițist, un om respectat în comunitatea locală din Țara Hațegului.

Oana Frânc, avocat din Deva și ”vocea Opoziției” din Consiliul Județean Hunedoara, un om tânăr, dar de certă perspectivă în politica liberală.

De departe cea mai important nominalizare pentru Valea Jiului o constitue Adrian David care pentru o perioadă de timp a deținut și funcția de președinte al CJH. La adresa acestuia actualul pre;edinte al organiza’ie PNL Hunedoara are doar cuvinte de laudă.

“Pe de o parte, regret că județul Hunedoara a pierdut șansa de a avea un președinte de Consiliu Județean de valoarea lui Adrian David. Știu că în perioada scurtă în care a condus CJH a reușit să facă câteva lucruri bune și, chiar dacă nu va recunoaște acest lucru, știu că a ajutat ca nimeni altul Valea Jiului. Nu degeaba, cei de la Comisia Europeană l-au dat exemplu de bune practici în promovarea și derularea unor importante programe europene, încheiate în mandatul său. Pe de altă parte, cred că Valea Jiului are șansa de a avea în Adrian David un senator la fel de implicat care, împreună cu domnul Heiuș – care va face parte din viitorul Cabinet, pot să lucreze eficient în folosul cetățenilor din Valea Jiului. Pentru că problemele Văii Jiului nu pot fi rezolvate nici în plan local, nici de Consiliul județean, ci doar de Guvernul României. Vreau să vă spun că nici un alt partid nu are, în județul Huneodara, intrare la Guvern așa cum această această echipă pe care o propune PNL. Dați-le doar șansa să vă reprezinte. Cu profesionalism, experiență și, în primul rând, integritate – o calitate ce, din păcate, lipsește competitorilor noștri”, spune Florin Roman, președintele PNL Hunedoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.