.Index Actualitate Administratie

Emoții la început de an școlar la Lupeni

Emoții la început de an școlar la Lupeni. Clopoțelul a sunat la toate unitățiile de învățământ de pe raza muncipiului Lupeni. Atât elevii cât și cadrele didactice au trăit emoția unui nou început de an școlar. Dacă cei mai mici au fost mai stingheri, elevii de liceu s-au bucurat să se revadă după o perioadă lungă de vacanță. Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, s-a aflat în mijlocul elevilor de la unitățiile de învățământ din localitate pentru a le transmite gândurile bune de început de an.

”La început de an școlar doresc multă sănătate, putere de muncă, mult succes si multe realizări tuturor elevilor, cadrelor didactice, părinților și bunicilor! În municipiul Lupeni există un bun parteneriat între Școală, Administrația locală, Biserică, Poliția națională, Jandarmerie si Poliția Locală pentru ca actul de învățămant să se desfășoare în siguranță și în cele mai bune condiții. Primăria și Consiliul Local al Municipiului Lupeni vor continua investițiile în sistemul educațional pentru a avea un învățămant de calitate!”, spune Lucian Resmeriță primarul municipiului Lupeni.

Administrația locală de la Lupeni inveștește continu în sistemul educațional tocmai pentru ca toți elevii să beneficieze de cele mai bune condiții în sălile de clasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.