.Index Actualitate Administratie

Investițiile continuă în municipiul Petroșani

Investițiile continuă în municipiul Petroșani. În acestă perioadă la Petroșani sunt în derulare o serie de proiecte de investiții care vor spori confortul și siguranța cetățenilor.

Astfel se vor continua lucrările de creștere a eficienței energetice la mai multe blocuri din localitate, se vor schimba corpurile de iluminat public pentru o mai bună vizibilitate pet imp de noapte și pentru scăderea costurilor.

Mai mult decât atât Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani, spune că toate unitățile de învățământ de pe raza localității vor fi dotate la standarde europene cu aparatură didactică printr-un proiect de trei milioane de euro.

”Avem în acest moment în desfășurare cele două proiecte de la I G Duca și de la Colegiul Național Mihai Eminescu, la care este dat deja avizul de începere al lucrărilor. Am mai dat avizul de începerea lucrărilor în ceea ce înseamnă schimbarea tuturor corpurilor de iluminat public cu unele noi care au un consum redus de energie. Avem în desfășurare lucrările la Centru de Aport Voluntar, mai avem în licitație sistemul de monitorizare video, semaforizarea inteligentă. Mai lucrăm la documentație pentru proiectul în ceea ce privește insulele ecologice digitale. Mai avem în licitație blocul 85 și 89 pentru anveloparea termică pe PNRR. Am atribuit blocurile de pe strada Unirii și de pe Constructorului. Mai avem în lucru proiectul de trei milioane de euro în ceea ce privește dotarea cu aparatură didactică pentru toate școlile și grădinițele din municipiul Petroșani. mai mult decât atât în acest moment se lucrează la creșa care va fi finașlizată în luna septembrie”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi primarul municipiului Petroșani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.