.Index Actualitate

Călin Petru Marian: ”Politica trebuie să aibă în centrul ei omul”

Călin Petru Marian: ”Politica trebuie să aibă în centrul ei omul”. Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ionel Ciucă, s-a aflat astăzi într-o vizită de lucru în județul Hunedoara, în orașul Călan. În cadrul întâlnirii, au fost prezenți și președintele PNL Hunedoara, deputatul Vetuța Stănescu, precum și primari liberali din județ. Discuțiile s-au axat pe evaluarea și continuarea proiectelor derulate de administrațiile locale liberale, cu accent pe investițiile care să susțină dezvoltarea pe termen lung a comunităților locale.

Un subiect central al întâlnirii a fost continuarea investițiilor în infrastructură, educație și sănătate, primarii liberali subliniind nevoia de stabilitate și sprijin pentru a asigura succesul proiectelor aflate în derulare. Nicolae Ciucă a insistat pe importanța unei viziuni strategice pentru județele din România, afirmând că proiectele locale trebuie susținute de o colaborare strânsă între autoritățile locale și centrale.

De asemenea, la întâlnire a fost prezent și Călin Petru Marian, care a subliniat rolul esențial al politicii în viața cetățenilor. Acesta a punctat faptul că „politica trebuie să aibă în centrul ei omul”, iar clasa politică are responsabilitatea de a lucra în interesul cetățenilor, cu scopul de a îmbunătăți constant condițiile de trai.

”În urmă cu mai bine de două decenii intram în Partidul Naţional Liberal, convins fiind că doctrina liberală este nu doar cea care se potrivește cel mai bine crezurilor mele, ci și că este cea care poate aduce plusvaloare și dezvoltarea comunităților locale. Astăzi, când președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, s-a aflat din nou în județul Hunedoara, împreună cu care am avut discuții aplicate despre modul în care poate sprijini, alături de liderii partidului, proiectele din județul nostru, s-a dovedit încă o dată că nu am greșit. Politica trebuie să aibă în centrul ei omul, iar clasa politică, în ansamblul ei, este, în esență, cea care trebuie să lupte pentru binele cetățenilor. Sunt adevăruri simple, pe care, dacă le vom pune cu toții în practică, județul Hunedoara va avea cu adevărat viitor! Președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, a arătat că își respectă promisiunile, a demonstrat întotdeauna preocupare față de problemele hunedorenilor, pe care, mai presus de toate, i-a respectat. Și a mai arătat că este un patriot și un om de echipă, o echipă formată din oameni serioși, care gândesc și implementează soluții pentru fiecare dintre locuitorii acestui județ. În cadrul întâlnirii de astăzi, desfășurată la Călan, în prezența deputatului Vetuța Stănescu – președintele PNL Hunedoara și a primarilor liberali, am analizat în principal proiectele derulate de administrațiile locale liberale, investiții care trebuie să continue pentru o dezvoltare locală pe termen lung. Cu un sprijin puternic de la București din partea liderilor liberali, prin participația noastră, a celor din teritoriu, lucrurile vor merge în direcția corectă, rămânând consecvenți principiului de a nu lăsa pe nimeni în urmă!”, spune Călin Petru Marian.

Întâlnirea a fost considerată una fructuoasă, punându-se bazele unor noi colaborări și angajamente pentru susținerea proiectelor viitoare care vor contribui la modernizarea județului Hunedoara. Conducerea PNL a reafirmat angajamentul partidului față de dezvoltarea economică și socială a regiunii, promovând investiții care să aducă beneficii directe locuitorilor și să asigure o creștere durabilă pe termen lung.