.Index Actualitate Administratie

Emoții de început de an școlar la Lupeni

Emoții de început de an școlar la Lupeni. În municipiul Lupeni, debutul noului an școlar 2024-2025 a adus entuziasm și speranță în rândul preșcolarilor, elevilor și părinților care au luat cu asalt unitățile de învățământ locale. Ca în fiecare an, autoritățile locale s-au alăturat cu bucurie comunității educaționale în această zi specială. Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni, și senatorul Cristian Resmeriță au fost prezenți alături de elevi, profesori și părinți pentru a marca începutul unui nou capitol educațional.

În cadrul ceremoniei de deschidere, primarul Lucian Resmeriță le-a adresat câteva cuvinte celor prezenți, subliniind importanța educației în dezvoltarea comunității. „Acum, la începutul noului an școlar, doresc tuturor cadrelor didactice, părinților și elevilor multă sănătate, putere de muncă și rezultate de excepție,” a declarat edilul. El a evidențiat, de asemenea, faptul că cea mai valoroasă investiție pe care o poate face o comunitate este în educația copiilor săi, subliniind necesitatea de a menține o colaborare constantă între casă, școală și administrație.

Senatorul Cristian Resmeriță a fost, de asemenea, alături de cei prezenți, arătându-și sprijinul pentru elevii și profesorii din Lupeni. Împreună, cei doi frați, care au o implicare semnificativă în viața publică a municipiului, au subliniat încă o dată angajamentul lor față de educația și dezvoltarea tinerilor din comunitate.

Startul noului an școlar la Lupeni a fost marcat de entuziasm și optimism, cu speranța că elevii vor atinge noi culmi ale performanței academice și că parteneriatul dintre părinți, profesori și administrația locală va continua să fie pilonul de bază în susținerea educației.