.Index Actualitate Politica

Călin Petru Marian: ”Împreună suntem o echipă puternică! Împreună am arătat mereu că se poate!”

Călin Petru Marian: ”Împreună suntem o echipă puternică! Împreună am arătat mereu că se poate!”. Astăzi, la București, a avut loc Consiliul Național al Partidului Național Liberal (PNL), unde Nicolae Ionel Ciucă a fost desemnat oficial drept candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale din acest an. La eveniment a participat și delegația județului Hunedoara, condusă de deputatul Vetuța Stănescu, președinta PNL Hunedoara, alături de candidații propuși pentru alegerile parlamentare din această iarnă. Printre aceștia s-a aflat și Călin Petru Marian, candidat la Senatul României, care a vorbit despre angajamentul său față de județ și partid.

„Este o onoare să fac parte din Partidul Național Liberal de aproape 25 de ani și o mândrie să îmi pun întreaga experiență în slujba oamenilor, alături de o echipă puternică și implicată,” a declarat Călin Petru Marian.

El a subliniat că decizia sa de a candida pentru Parlamentul României reflectă dorința de a contribui la dezvoltarea județului Hunedoara, oferind locuitorilor o viață mai bună pe meleagurile lor natale.

Candidatul PNL pentru Senat a evidențiat importanța unității în cadrul partidului și a susținut că desemnarea lui Nicolae Ionel Ciucă la președinția României este „singura alegere corectă” în contextul actual mondial. Marian a lăudat calitățile de lider ale lui Ciucă, subliniind că acesta este un patriot respectat, cu o pregătire solidă, care a demonstrat în timpul mandatului său ca prim-ministru interesul pentru rezolvarea problemelor comunităților din România.

Călin Petru Marian a punctat că PNL Hunedoara este pregătit să facă față alegerilor cu o echipă determinată, afirmând că dezvoltarea județului și reducerea decalajelor față de alte regiuni rămân priorități esențiale. În final, el a făcut referire la Avram Iancu ca sursă de inspirație, promițând să lupte pentru drepturile hunedorenilor la fel cum Iancu a luptat pentru moți.

”Județul Hunedoara este parte a inimii mele, hunedorenii reprezintă marea mea familie de suflet, iar noi, cei care reprezentăm clasa politică de astăzi, nu putem să rămânem impasibili la problemele lor. Avem obligația să ne implicăm, să muncim, să ne zbatem, așa încât să putem să reducem semnificativ decalajul față de județele învecinate, să putem să îi readucem pe tineri acasă, să redăm speranța oamenilor și strălucirea județului.  Avram Iancu este figura istorică emblematică ce mi-a inspirat activitatea politică. Așa cum el a luptat pentru drepturile moților, așa și eu voi ”lupta” pentru drepturile tuturor hunedorenilor pe care doresc să îi reprezint în calitate de senator. Împreună suntem o echipă puternică! Împreună am arătat mereu că se poate!”, spune Călin Petru Marian.