.Index Actualitate Politica

Vetuța Stănescu: ”Nicolae Ionel Ciucă reprezintă opțiunea corectă pentru Președinția României”

Vetuța Stănescu: ”Nicolae Ionel Ciucă reprezintă opțiunea corectă pentru Președinția României”. La București, a avut loc Consiliul Național al Partidului Național Liberal (PNL), unde candidatura lui Nicolae Ionel Ciucă pentru alegerile prezidențiale din acest an a fost oficial validată. La eveniment a participat și delegația PNL Hunedoara, condusă de deputatul Vetuța Stănescu, președinta organizației județene, alături de colegii săi liberali.

În cadrul acestui congres, Vetuța Stănescu a subliniat importanța candidaturii lui Nicolae Ionel Ciucă pentru România, descriindu-l ca „ostașul în slujba țării,” un patriot dedicat, capabil să asigure stabilitatea și continuitatea parcursului de dezvoltare a țării.

„Candidatura la alegerile prezidențiale a președintelui PNL Nicolae Ionel Ciucă a fost validată în cadrul Consiliului Național al Partidului Național Liberal, eveniment politic organizat la București, la care am participat alături de colegii liberali din județul Hunedoara. Știu că Nicolae Ionel Ciucă reprezintă opțiunea corectă pentru Președinția României. Este patriot și cu adevărat este omul de care România are nevoie pentru a-și continua parcursul dezvoltării, ”ostașul în slujba țării”, demn, corect, implicat, care va sta mereu alături de români. Alături de colegii mei liberali, alături de puternică echipă a PNL Hunedoara îl susținem, pentru că România are nevoie de un om dedicat care să o reprezinte inclusiv pe plan internațional”, a afirmat deputatul Vetuța Stănescu, președintele PNL Hunedoara, evidențiind rolul crucial pe care Ciucă îl poate juca atât la nivel național, cât și internațional.

Totodată, în cadrul Consiliului Național, PNL și-a stabilit prioritățile politice pentru perioada următoare, adoptând două rezoluții esențiale: „Siguranța cetățeanului, a familiilor și a comunităților locale” ca prioritate fundamentală pentru mandatul prezidențial 2024-2029 și programul de guvernare al PNL pentru perioada 2024-2028. A doua rezoluție se concentrează pe „Susținerea culturii și identității naționale,” confirmând angajamentul PNL față de valorile românești.

„Totodată, în cadrul Consiliului Național desfășurat astăzi la București ne-am stabilit prioritățile politice pentru perioada următoare și am adoptat două rezoluții importante: Siguranța cetățeanului, a familiilor și a comunităților locale, prioritate liberală fundamentală pentru mandatul prezidențial 2024-2029 și programul de guvernare al PNL 2024-2028, respectiv Rezoluția pentru susținerea culturii și identităţii naţionale. Partidul Național Liberal rămâne o forță de necontestat pe eșichierul politic, formațiunea care a demonstrat prin toată activitatea sa că îi pasă cu adevărat de cetățenii acestei țări, oamenii care au nevoie de stabilitate, proiecte, programe și politici economice și sociale bine argumentate, așa încât să putem să trăim cu demnitate în România noastră! Cu familia, comunitatea și țara în suflet!” a adăugat Vetuța Stănescu, subliniind că PNL va continua să susțină stabilitatea și proiectele de dezvoltare națională, astfel încât românii să trăiască cu demnitate în propria țară.

Cu aceste angajamente clare, echipa PNL Hunedoara și-a reafirmat sprijinul pentru candidatul Nicolae Ionel Ciucă și obiectivele liberale pentru viitorul României.