.Index Actualitate Administratie

Municipiul Petroșani, la moment de sărbătoare

Municipiul Petroșani s-a aflat în sărbatoare, la sfârșitul săptămânii trecute. Primaria si Consiliul Local au organizat cea de-a XV-a editie a Zilelor municipiului Petrosani. Cele mai asteptate momente din cadrul evenimentului au fost cele dedicate artistilor. Seara de vineri a apartinut interpretilor de muzica populara. Veta Biris, Nicu Novac si Andrada si Marinica Paul le-au cantat si i-au incantat pe petrosaneni. Mai mult decat atat, in fata Teatrului Dramatic ID Sirbu din localitate, petrosanenii au incins si o hora. Sambata seara, pe scena de la Petrosani au urcat Heaven care le-au cerut participantilor sa “le duca pe o stea”. Hara si Glasul XXL au oferit publicului spectator cateva momente de distractie. Cel mai asteptat moment a fost focul de artificii. Cascade de foc au luminat cerul Petrosaniului timp de cateva zeci de minute.14139143_1107365355984577_507919212_o

“Ne bucurăm că am reușit și anul acesta să le oferim petroșănenilor și nu numai câteva zile de sărbătoare. Din păcate, anul acesta am avut un buget limitat pentru organizarea zilelor municipiului, date fiind evenimentele extreme cu care ne-am confruntat, adică inundații și grindină. Am considerat prioritare problemele cetățenilor, însă chiar și așa am ținut neaparat să le oferim oamenilor câteva zile în care să uite de griji”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Manifestările dedicate zilelor municipiului Petroșani s-au încheiat ieri cu premierea sportivilor care au participat la acțiunile organizate de municipalitate.

IMG_4355“Vreau să vă felicit pe toți cei cvare ati participat la aceste competiții. Din punctual meu de vedere toți ați câștigat și faptul că de fiecare dată la Zilele municipiului Petroșani reușim să organiyăm aceste evenimente sportive pentru toți cei care doresc să participle este un mare câștig pentru ni ca și comunitate, dar și pentru voi, pentru tineri și pentru copii”, le-a spus Tiberiu IAcob Ridzi, primarul municipiului Petroșani, sportivilor prezenți la premiere.

Sute de participanți, de toate vârstele au luat parte la competițiile sportive organizate de municipalitatea de la Petroșani. Au fost organizate competiții sportive la cros, șah, tenis de masă, tenis de camp și fotbal. Totodată a avut loc și un concurs de orientare turistică la care au luat parte mai multe echipaje de elevi de la liceele din localitate.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.