Vestiare moderne pentru angajații Spitalului municipal Lupeni. Angajații Spitalului municipal din Lupeni vor avea vestiare noi. Dincolo de calitatea actului medical destinat pacienților și confortul acestora, reprezentanții unității medicale investesc și în confortul cadrelor medicale. În ultimii ani, spitalul din Lupeni a cunoscut o modernizare continuă. S-au achiziționat aparate medicale performante, s-au modernizat saloanele și cabinetele medicale. Acum, se achiziționează vestiare pentru angajați. 136 de astfel de vestiare urmează a fi achiziționate pentru Spitalul municipal Lupeni.
Pentru conducerea unității medicale, dar și reprezentanții administrației locale din municipiul Lupeni este prioritară asigurarea unui act medical de calitate.
”Sigur că noi nu avem la Lupeni un Spital mare, cum sunt spitalele de urgență de la Deva sau Petroșani, ori cele de la Timișoara sau București, dar în mare parte reușim să rezolvăm aici numeroase probleme de natură medicală cu care se confruntă nu dar cetățenii din municipiul Lupeni, ci și cei din Vulcan sau Uricani, precum și turiștii care vin în zona noastră și care mai au parte, din nefericire, și de probleme care necesită interveția medicilor. Lupeniul și, în general Valea Jiului are o populație cu o vârstă medie destul de înaintată iar condițiile grele de muncă în care au lucrat acești oameni își pun amprenta și asupra sănătății lor. De aceea, medicii specialiști sunt foarte solicitați și la Lupeni, iar eu nu pot decât să apreciez modul în care aceștia răspund nevoilor pacienților pentru acordarea de consultații, pentru diagnosticare și tratament al diverselor boli în cadrul Spitalului nostru”, arată primarul Lucian Resmeriță.
Primăria municipiului Lupeni și Consiliul local vor continua să acorde sprijinul cuvenit și necesar pentru ca această unitate medicală să-și îmbunătățească constant calitatea serviciilor oferite.
Deja, la începutul acestui an, au fost făcute demersuri pentru ca la Spitalul din Lupeni să fie deschisă o linie de gardă la domiciliu pentru specializarea ortopedie-traumatologie.
”Consider aceasta ca fiind benefică nu doar spitalului, ci și potențialilor beneficiari. Știm cu toții că, în sezonul de iarnă mai ales, stațiunea Straja este animată de un număr foarte mare de turiști ce practică sporturile de iarnă, fapt care aduce, din păcate, și un număr mare de traume. Întrucât stațiunea noastră a început să fie din ce în ce mai căutată și animată și pe timpul verii, când sunt numeroase tabere și competiții, înființarea acestei linii de gardă este benefică atât pentru siguranța noastră, a tuturor, cât și a oaspeților noștri, care vin la Straja”, a mai spus primarul Lucian Resmeriță.