49 din 79 de angajați ai DSP au fost în concediu în perioada crizei COVID

49 din 79 de angajați ai DSP au fost în concediu în perioada crizei COVID. Doar 30 de angajați ai DSP Hunedoara au lucrat în plină criză provocată de coronavirus. Datele oficiale ale Ministerului Sănătății, arată că după data de 15 februarie, la nivelul județului Hunedoara, la Direcția de Sănătate Publică au lucrat efectiv doar 30 de angajați. Din 79.

Datele Ministerului Sănătății arată că la data de 30 martie 35 de angajați ai DSP Hunedoara erau în concediu de odihnă și 14 în concediu medical. Statistica Ministerului Sănătății arată că au fost aprobate concediile după data de 15 februarie. Potrivit acelorași datel, la DSP Hunedoara lucrează 79 de persoane. Asta înseamnă că în data de 30 martie, la DSP Hunedoara lucrau efectiv 30 de persoane.

Ministerul Sănătății notează că ”concediile medicale au fost pentru afecțiuni oncologice, pentru urgențe medicale, probleme neurologice, internări în spitale”, iar ”concediile de odihnă au fost acordate în vederea rezolvării unor probleme personale, supravegherea copiilor, îngrijirea bolnavilor, deces în familie”.

La începutul lunii martie, în județul Hunedoara s-au înregistrat primele cazuri de coronavirus.

1 Comment

  1. Si acum sa mai vina postacii sa spuna ca minerii au multe zile de concediu medical !

Leave a Reply

Your email address will not be published.