.Index Actualitate Administratie

After school pentru copiii din Lupeni

În cursul acestui an pe strada Tusului din municipiul Lupeni a început să funcționeze Asociația Armonia Resource Center.  Fondatorul și președintele acestei asociații este cetățeanul norvegian Sandvik Ola. Asociația desfășoară un proiect after school cu elevii unei școli din Uricani și funcționează pe fonduri proprii.

În cursul zilei de sâmbătă, Asociația Armonia Resource Center a primit vizita primarului Cristian Resmeriță și a viceprimarului Iacob Mesaroși. În urma dialogului purtat cu președintele Sandvik Ola și cu inimoșii reprezentanți ai AARC, primarul Cristian Resmeriță a reușit să îi convingă de oportunitatea demarării unui program after -school de care să beneficieze și elevii din municipiul Lupeni, aceste discuții se vor concretiza în zilele următoare prin încheierea unui parteneriat între Primăria municipiului Lupeni și Asociația Armonia Resource Center.

“Impresionant a fost felul în care primarul  Cristian Resmerita  a pledat pentru elevii din comunitatea lupeneană demonstrând încă o data că profesia de dascăl care modelează destine și deschide drumuri și-a  pus amprenta asupra omului Cristian Resmerita,  uman și activ, care se implică relativ usor în proiecte și care nu-și toceste entuziasmul de azi pe maine”, a declarat Sandvik Ola.

PRIMAR“Am întâlnit astăzi aici oameni deosebiți care din resurse proprii au reușit să deruleze acest proiect educativ cu, care vin în sprijinul copiilor și al părinților. Ne dorim ca printr-un parteneriat public-privat încheiat între primăria municipiului Lupeni și Asociația Armonia Resource Center, acest proiect să se adreseze și copiilor din municipiul nostru”, a declarat Cristian Resmeriță primarul municipiului Lupeni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.