.Index Actualitate

ANAF-ul luat cu asalt de câştigătorii loteriei bonurilor fiscale

anafZeci de locuitori ai Văii Jiului sunt potenţialii câştigători la loteria bonurilor fiscale. La Agenţia de Administrare Fiscală de la Petroşani, numai în prima zi, şi-au depus bonurile 50 de persoane, iar numărul lor creşte de la o oră la alta.

 

“Avem pretendenţi câştigători, există o procedură prin care se revendică aceste premii în baza unei cereri tip, în prima zi am avut 50 de solicitări. Iniţial au fost depuse cereri fără a conţine un cont bancar, care ulterior s-a dovedit a fi obligatoriu. Cererea se depune în 30 de zile de la data extragerii şi una dintre condiţii este indicarea unui cont bancar în care să fie virată eventuala sumă câştigată”, a declarat Valentin Petrar, şef Administraţia Financiară Petroşani.

 

Sunt persoane care au depus mai multe bonuri fiscale. spre exemplu, o persoană a depus nu mai puţin de nouă bonuri fiscale din data de 7 februarie 2015 cu suma cuprinsă între 6 lei şi 6.99 de lei.

 

“Există persoane care au depus mai mult de un bon câştigător. Ieri (marţi-n.r.) a fost valul, urmează să vedem ce se va întâmpla zilele următoare”, a mai spus sursa citată.

 

Mircea Amariei este unul dintre potenţialii câştigători. Acesta a venit să îşi depună singurul bon câştigător însă este dezamăgit de această loterie.

 

“Am un singur bon câştigător. Sper să câştig un leu, minim pentru că sunt foarte multe bonuri câştigătoare. Le-am păstrate pe toate, dar din toate unul am avut. Nu merg să colectez cum fac alţii. Eu zic că e o bătaie de joc, e o umblătură. Nu se merită”, a declarat Mircea Amariei.

 

În urma extragerii de luni, s-a stabilit că bonul câştigător are o valoare cuprinsă între 6-6.99 de lei şi a fost emis în data de 7 februarie 2015. Valoarea premiului total de un milion de lei se împarte în cote egale la numărul total de câştigători. Aceştia pot până pe data de 13 mai să îşi revendice premiul.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.