Audit pe proiectul de apă din Valea Jiului

Audit pe proiectul de apă din Valea Jiului. ApaServ Valea Jiului vrea audit pe proiectul de modernizare a infrastructurii de apă și canal. ApaServ Valea Jiului a demarat achiziția de servicii pentru auditul proiectului Modernizarea Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în Județul Hunedoara (Valea Jiului) – 2014–2020.

“Obiectul contractului îl reprezintă întocmirea de către auditor, anual, pentru perioada 2018-2023, a câte unui Raport privind Constatările Factuale pentru fiecare an în parte, precum și a unui Raport privind Constatările Factuale Final (RCF Final) cu privire la Proiectul „Modernizarea Infrastructurii de apă și apă uzată în județul Hunedoara (Valea Jiului) – 2014–2020” în conformitate cu Contractul de Finanțare nr. 57/19.05.2017, cod SMIS 2014+ 108100, semnat între Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare și Apa Serv Valea Jiului, în calitate de Beneficiar al finanțării”, arată documentația.

Programul Operaîional Infrastructura Mare (POIM) a fost elaborat pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare ale României identificate în Acordul de Parteneriat 2014-2020 şi în acord cu Cadrul Strategic Comun şi Documentul de Poziţie al serviciilor Comisiei Europene. Strategia POIM este orientată spre obiectivele Strategiei Europa 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published.