.Index Actualitate Administratie

Bucurie de Crăciun

Tinerii din cadrul Consiliului Consultativ al Tinerilor din municipiul Petroșani alături de Casa ProUrbis și Primăria Petroșani organizează o acțiune caritabilă. Aceștia vor să vină în sprijinul unei familii nevoiașe. Familia Calo a intrat în ultimele luni în atenția preotului Selaje care împreună cu voluntari de la parohia domniei-sale, a reușit să le refacă acoperișul casei, să le refacă zugrăveala.

”Felicit tinerii din Consiliul Consultativ pentru dorința lor de a întâmpina Crăciunul cu fapte bune, dedicate semenilor lor. Evenimentul pe care îl organizăm împreună ne dă nouă tuturor posibilitatea să ne deschidem inimile și să ne manifestăm generozitatea acolo unde prin efort colectiv, putem să aducem bucuria și speranța în viața celor ce au nevoie de atenția și bunătatea noastră”, spune primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi.

Concertul caritabil va avea loc în 16 decembrie 2016, de la orele 17,00 la Sala de marmură a Primăriei municipiului Petroșani și propune să aducă în fața locuitorilor din Valea Jiului câțiva dintre cei mai talentați artiști din localitățile Văii Jiului.

Patru copii cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani pot să îl întâlnească pe Moș Crăciun care, prin bunăvoința celor cu suflet mare, pot pune mână de la mână pentru a le face sărbătorile fericite.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.