Colegiul Național Mihai Eminescu, înaintea “rivalului” Decebal

Colegiul Național Mihai Eminescu, înaintea “rivalului” Decebal. Rezultatele obținute la examenul de bacalaureat de absolvenții Colegiului Național Mihai Eminescu din Petroșani îi plasează înaintea “rivalilor” de la Colegiul Național Decebal din Deva. Colegiul Național Mihai Eminescu din Petroșani se “duelează” cu Colegiul Național Decebal din Deva. Cele două unități de învățământ mereu au concurat pentru titulatura de cel mai bun colegiu. Astfel, la liceul din Petroșani, cel mai bun din Valea Jiului, doar 3 din cei 150 de candidați au fost declarați respinși. de precizat este faptul că unul dintre candidați provine dintr-o serie anterioară.

“Felicitări absolvenților colegiului nostru cât și profesorilor lor pentru rezultatele obținute la examenul de Bacalaureat 2019! Ne situăm pe locul 3 la nivel județean cu o rată de promovabilitate de 98% dupa Seminarul teologic Prislop și Liceul Pedagogic Regina Maria Deva, înainte de contestații!”, spune Alexandru Lăutaru, directorul Colegiului Național Mihai Eminescu din Petroșani.

5 candidați ai Colegiului Național Decebal din Deva au fost declarați respinși la examenul de bacalaureat. 181 de absolvenți ai Colegiului Național Decebal Deva s-au înscris la prima etapă a examenului de bacalaureat.

Un liceu din județul Hunedoara are promovabilitate de 100% la examenul de bacalaureat. Este vorba de Seminarul Teologic Ortodox “Sfânta Ecaterina”de la Prislop, acolo unde toți cei 16 candidați care au susținut examenul de bacalaureat au fost declarați admiși. Cea mai mică medie de admitere de la Seminarul Teologic din Prislop a fost 6.18, iar cea mai mare medie a fost de 9.76.

La Colegiul Național Regina Maria din Deva, din cei 161 de candidați încsriși la examenul de bacalaureat, doar 2 au fost declarați respinși.

Leave a Reply

Your email address will not be published.