Dascălii sărbătoriți de administrația locală de la Lupeni

Dascălii sărbătoriți de administrația locală de la Lupeni. Primăria și Consiliul Local al municipiului Lupeni pregătesc un spectacol în cinstea profesorilor din localitate cu ocazia Zilei Educatorului. Astfel luni 7 octombrie de la ora 18.00 Palatul Cultural Minerul din Lupeni va fi gazda unui frumos spectacol unde artiștii Mellina și Ionică Moroșanu îi vor încânta pe dascăli.

“Pentru administrația locală de la Lupeni, dar și pentru comunitate, este o zi foarte importanță. Este o zi în care și noi îi putem răsplăti pe cei care și-au dedicat viața pentru noi toți să avem parte de o bună educație. Este o bucurie cu atât mai mare pentru mine să putem organiza acest spectacol pentru că și eu la rândul meu sunt profesor, iar din postura de primar sprijin cât pot de mult educația în municipiul nostru”, a declarat Lucian Resmeriță primarul municipiului Lupeni.

Accesul la spectacol se va face pe bază de invitații, care vor fi gratuite, și care vor fi distribuite instituțiilor de învățământ din localitate dar care vor putea fi ridicate și de la Palatul Cultural din Lupeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.