.Index Actualitate Administratie

Grinch de Lupeni

Grinch a furat Crăciunul la Lupeni, acolo unde două educatoare din municipiul sunt acuzate că și-au însușit o acțiune a administrației locale, în ceea ce privește pachetele de sărbători acordate de Primăria municipiului Lupeni copiilor din localitate. Primăria municipiului Lupeni a achiziționat în baza  HCL nr.113/2016, un număr de 2500 de pachete pentru organizarea Pomului de Crăciun, care au fost oferite copiilor din municipiul Lupeni cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Pachetele au fost distribuite începând cu data de 8 decembrie grădinițelor și scolilor din localitate pentru a fi oferite copiilor astfel încât toți micuții să se bucure de venirea Moșului.

Primarul municipiului Lupeni,  însoțit de viceprimarul Iacob Mesaroș și o echipă de control a Primăriei Lupeni au constatat că pachetele au fost primite de toți copii cu excepția celor de la două clase de la Grădinița cu Program Normal Lumea Copiilor din Lupeni descoperind că aici  educatoarele Burlacu Anița, care este și consilier local PNL la Consiliul Local al municipiului Lupeni și Cotocel Daniela și-au insușit pachetele înlocuind plasele care purtau inscripția Primăriei Lupeni cu alte plase, pentru a le oferi copiilor.

anita Cele două educatoare de la Lupeni nu au putut fi contactate pentru a oferi informații cu privire la acuzațiile care li se aduc.

cadou-1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.