INSEMEX în linia cercetărorilor mondiali

02-alba-Artur-Gaman-INSEMEX

INSEMEX Petroşani, unicul reprezentant al României la Conferinţa Internaţională de Salvare Minieră de la Hanovra din Germania.

 

INSEMEX, mereu în prima linie. Specialiştii INSEMEX se află într-o continuă formare. Directorul general al institutului se află la Hanovra unde participă la cea de-a VII-a ediţie a conferinței  Organismului Internațional de Salvare Minieră-întîlnirea Comitetului de conducere.

 

 

La conferinţa din Germania sunt prezenţi reprezentanţi din intreaga lume, iar România este reprezentată doar de specialiştii de la INSEMEX Petroşani care miercuri, 9 septembrie, vor susţine un proiect cu tema “Regulamentul pentru intervenţia salvatorilor mineri români”.

 

Conferinţa Internaţională de Salvare Minieră este o ocazie unică pentru salvatorii din întreaga lume să împărtăşească metodele inovative şi experienţa.

 

Pe parcursul săptămânii la Hanovra vor avea loc dezbateri pe tema salvării miniere, iar reprezentanţi din China, Australia, Rusia, Statele Unite ale Americii şi nu numai vor lua cuvântul.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.