Lucian Resmeriță: “Să menținem funcțional triunghiul casă-școală-administrație”

Lucian Resmeriță: “Să menținem funcțional triunghiul casă-școală-administrație”. Clopoțelul a anunțat începutul unui nou an școlar. La Lupeni, anul școlar a început la fiecare unitate de învățământ în parte. Profesor la bază, primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, a venit cu un îndemn.

“Acum, la începutul noului an şcolar doresc tuturor cadrelor didactice, părinţilor şi elevilor multă sănătate, putere de muncă şi rezultate de excepţie! Să nu uităm, că cea mai mare investiţie este educația copiilor noştri și cel mai important lucru este să menținem funcțional triunghiul casă-școală-administrație!”, a spus Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Primarul Lucian Resmeriță le-a transmis mai ales celor care debutează în viața de școlar, să aibă încredere în puterea lor de a acumula cunoștințe noi și să aibă încredere în dascălii lor. În același timp, primarul municipiului Lupeni a ținut să-i felicite din nou pe elevii și profesorii care au avut în anul școlar precedent, rezultate bune și foarte bune în activitatea educațională.Acesta a dat asigurări, totodată, că Administrația locală din municipiul Lupeni va susține și va sprijini educația și proiectele din instituțiile de învățământ, cu acea convingere că întreaga comunitate locală trebuie să înțeleagă și să știe că cea mai bună investiție este în copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.