Lupeni: Eficientizare prin digitalizare

Lupeni: Eficientizare prin digitalizare. Municipalitatea de la Lupeni are în vedere implementarea unui proiect pe fonduri europene. Pe scurt este vorba de eficientizarea administrației publice prin digitalizare. 310.000 de lei este suma destinată pentru servicii de implementare a sistemului de management al calității și performanței în cadrul Proiectului ”Proceduri Administrative Simplificate prin Eficientizare Digitală – la Primăria Municipiului Lupeni.

“Obiectul achiziției îl reprezintă achiziția de Servicii de implementare a sistemului de management al calității și performanței în cadrul Proiectului „Proceduri Administrative Simplificate prin Eficientizare Digitală – la Primăria Municipiului Lupeni“, Cod MySMIS 128531. Serviciile sunt necesare pentru realizarea atingerii obiectivelor subactivităților: 5.1 și 5.2 ale proiectului „Proceduri Administrative Simplificate prin Eficientizare Digitală – la Primăria Municipiului Lupeni“, Cod MySMIS 128531”, arată documetnația.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă condolidarea capacității Primăriei municipiului Lupeni de a asigura calitatea și accesul la serviciile publice oferite exclusiv de Primărie prin simplificarea procedurilor administrației locale și reducerea birocrației pentru cetățeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.