.Index Actualitate Politica

Petre Nica a semnat adeziunea la PMP și va candida la alegerile parlamentare

Petre Nica, fostul președinte al sindicatului Muntele va candida la alegerile parlamentare din partea PMP. Nica va ocupa prima poziție pe lista PMP la Senatul României.

“Am stat și am chibzuit bine oferta politică și până la urmă Partidul Mișcarea Populară este un partid nou care nu și-a amprenta pe mineritul din Valea Jiului. Oferta pe care eu o am pentru partid și pe care partidul o are pentru mine ca reprezentant al unei mișcări sindicale în Valea Jiului a fost una interesantă. Vreau să încerc să aduc problemele Văii Jiului și ale județului Hunedoara la nivelul Bucureștiului, aici unde știu sigur că pot să fie și rezolvate”, a spus Petre Nica, pentru stiripesurse.ro

Nica a mai subliniat că de la București ar putea să contribuie la rezolvarea problemelor minerilor.

”Vreau să vin să rezolvăm problemele minerilor de aici din Parlament, unde se fac legile”, a mai spus Nica, potrivit știripesurse.ro.

Președintele PMP Hunedoara este bucuros că Nica a ales să facă parte din această organizație politică.

“Hunedoara trebuie mișcată de oameni care înțeleg valorile hunedorene! Un simbol al mișcării hunedorene, un luptător pentru continuarea activității economice din județul Hunedoara, Petre Nica a înțeles că decizia legislativă se ia la București, în Parlamentul României. De astăzi, Petre Nica face parte din echipa #PMP #Hunedoara care un singur scop: să ducă omul potrivit la locul potrivit. Astfel, împreună mișcăm România!”, a declarat Haralambie Vochițoiu președinte PMP Hunedoara.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.