Președintele ALDE Lupeni și 90% din echipa sa a trecut la PSD

Președintele ALDE Lupeni și 90% din echipa sa a trecut la PSD.

În cursul zilei de vineri, 24.07.2020, președintele Organizației ALDE Lupeni, Sorin Corpadi și 90% din organizația sa, s-au alăturat primarului Lucian Resmeriță și au trecut la PSD Lupeni.

”Mă bucură faptul că președintele ALDE Lupeni, domnul Corpadi Sorin și 90% din organizație au decis, să se alăture proiectului meu de modernizare a municipiului Lupeni. El și colegii lui devin din acest moment membri în marea familie PSD Lupeni. Îmi doresc, ca toți oamenii de bine ai municipiului Lupeni să vină alături de noi, pentru că doar împreună putem dezvolta municipiul Lupeni”, a declarat Lucian Resmeriță , primarul municipiului Lupeni.

”Am luat decizia astăzi, de a mă alătura echipei conduse de domnul primar Resmeriță Lucian, pentru că municipiul Lupeni s-a transformat văzând cu ochii în ultima perioadă de timp. Am considerat, că este normal , să mă alătur Proiectului de dezvoltare a municipiului Lupeni al domnului primar Resmeriță Lucian și să dau și eu și marea majoritate a membrilor ALDE Lupeni o mână de ajutor în acest sens. Mulțumesc foarte mult membrilor PSD Lupeni, care m-au primit cu brațele deschise!”, a declarat Sorin Corpadi, fost președinte al ALDE Lupeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.