Produse de igienă pe bani europeni

Produse de igienă pe bani europeni. Municipalitatea de la Lupeni are în derulare un amplu proiect cu finanțare europeană. De această dată, prin programul Bahtalo se achiziționează produse de igienă pentru categoriile de persoane incluse în grupul țintă.

”Produsele care urmează a fi achiziționate sunt pentru categoria 0 – 3 ani – șampon pentru bebeluși, săpun pentru bebe, scutece de unică folosință; pentru categoria 3 – 6 ani – pastă de dinți pentru copii, periuță de dinți pentru copii, șampon pentru copii, săpun pentru copii (produsele vor fi corespunzătoare grupei de vârstă menționată; pentru categoria 6 – 10 ani – pastă de dinți pentru copii, periuță de dinți pentru copii, șampon pentru copii, săpun pentru copii (produsele vor fi corespunzătoare grupei de vârstă menționată); pentru categoria 10 – 18 ani – pastă de dinți, periuță de dinți, șampon, săpun, deodorant -pentru categoria peste 18 ani – pastă de dinți, periuță de dinți, șampon, săpun, deodorant, detergent rufe”, arată documentul.

209.716 lei este valoarea contractului de achiziție. Municipiul Lupeni este beneficiarul proiectului cu titlul ”BAHTALO! Împreună combatem sărăcia și discriminarea”, co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, cod 115093, cu o valoare totala de 26.803.625,25 lei, din care 26.334.205,91 lei reprezinta valoarea cofinantarii Uniunii Europene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.