Se caută ambulanţier, la Petroşani

ambServiciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara face angajări. Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante. Astfel, se caută trei şoferi de autosanitară. Unul dintre posturi este la staţia de ambulanţă de la Petroşani. Potrivit anunţului, concursul se va desfăşura în două etape şi anume în 09 iunie 2015, va avea loc proba scrisă/practică şi în data de 12 iunie 2015 va fi interviul. Deşi toate posturile sunt ocupate în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, ar mai fi nevoie de cadre medicale. Reprezentanţii acestui serviciu spun că la nivelul Văii Jiului situaţia este dramatică.

 

“Noi avem toate posturile ocupat. Este deficit de personal, dar nu la fel ca în alte judeţe. Avem nevoie de medici, asistente şi ambulanţieri”, a declarat Valeria Filimon, directorul SJA Hunedoara.

Cei trei medici de pe ambulanţele din Valea Jiului trebuie să asigure asistenţa medicală pentru un număr de aproape 35 de mii de potenţiali pacienţi. La nivelul Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara lucrează 280 de persoane.

 

Monika BACIU

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.