Se caută soluții pentru sprijinirea Văii Jiului

Se caută soluții pentru sprijinirea Văii Jiului. Deputatul USR Cristina Prună a încercat de-a lungul timpului să se implice și să sprijine această zonă, din Parlament, unde pe parcursul mandatului a depus mai multe interpelări și întrebări către factorii decizionali.

Mai mult decât atât Cristina Prună îți dorește în continuare să aibă dialog cu autoritățile locale pentru a putea găsi soluții în ceea ce privește viitorul Văii în contextul în care activitatea minieră se restrânge.

„Ne propunem să colaborăm cu autoritățile locale în vederea găsirii unor proiecte fezabile pentru Valea Jiului, chiar dacă orientarea politică a edililor locali e diferită. Înainte de politică ar trebui pus interesul cetățenilor și adresăm administrațiilor publice locale invitația la dialog și la construcție sustenabilă. USR va depune în continuare eforturile necesare pentru a depăși diferențele politice în speranța că specialiștii care își doresc să se implice să participe activ la activitatea de redactare a proiectelor necesare Văii Jiului.”, a declarat Cristina Prună, deputat USR.

Un factor important pentru Valea Jiului rămâne infrastructura rutieră astfel încât potențialii investitori privați să aleagă zona noastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published.